top of page

Bent u klaar voor de tweeweg-authenticatie?

Een laatste herinnering: morgenochtend wordt tussen 07:00 en 07:30 de tweeweg-authenticatie geactiveerd. Zorg dat u voorbereid bent!

  1. Advies is om het document waar hieronder naar verwezen wordt uit te printen of lokaal op uw PC te bewaren. Op 3 december heeft u het nodig VOORDAT u in DocBase kunt inloggen. Heeft u het document niet geprint of op uw PC opgeslagen, dan kunt u niet bij het document en u kunt dan wellicht ook niet inloggen.

  2. Nadat tweeweg-authenticatie is geactiveerd wordt altijd een mail gestuurd naar uw mailadres dat binnen DocBase bekend is (u heeft afgelopen vrijdag op dat mailadres ook een mail ontvangen). Zorg er dus voor dat u als u Google Authenticator gaat gebruiken, bij de allereerste keer inloggen na 3 december 07:30 uur bij uw mailbox kunt om mail te kunnen openen waarin de code staat die u nodig heeft om in te loggen en om Google Authenticator in te kunnen stellen.

  3. Werkt u op 3 december niet met DocBase, dan geldt punt 2. voor het eerstvolgende moment dat u weer met DocBase aan de slag gaat.

Het document is beschikbaar in DocBase – 01. Instructies – klik op de blauwe link – open tabblad Documentatie – hier vindt u het document “Beschrijving tweeweg-authenticatie en het opzetten ervan”.

Ervaart u problemen bij het gebruik van tweeweg-authenticatie, stuur dan een mail naar info@ipal.nu.

Archief
Zoeken op tags
bottom of page