top of page

Nieuwsbrief RKK-online 18 augustus 2019

Conversie tool bijgewerkt Op basis van terugkoppeling van parochies, zijn de bestanden van de conversie tool aangepast. Meest belangrijke is de uitleg op de instructies pagina en de uitleg op het invul blad. In het ledenadministratie sjabloon is een aantal kolommen met betrekking tot de wijkindeling verwijderd. Deze waren dubbel in combinatie met het sjabloon voor de wijkindeling.

De nieuwe bestanden zijn beschikbaar op de site www.rkk-online.nl – sectie Conversie.

Bent u al met invullen begonnen en is het overzetten naar de nieuwe bestanden niet mogelijk, dan kunt u ook de oude versies nog gebruiken.

Abonnementen en koppeling met Exact Online Let erop dat u bij het aanmaken van kerkbijdrage abonnementen, anders dan incasso abonnementen, ook een debiteur aanmaakt. Het aanmaken van een debiteur in DocBase resulteert in het aanmaken van een relatie en een toewijzingsregel in Exact Online. Dit is nodig om de ontvangen kerkbijdragen in DocBase op te nemen. Bij het aanmaken van een incasso abonnement wordt automatisch een debiteur aangemaakt.

Invoeren voorkeurparochiaan Indien u een voorkeurparochiaan voor uw parochie wilt toevoegen, kijkt u eerst via “04. Status voorkeurparochiaan” of u de betreffende persoon kunt vinden. Kunt u de persoon niet vinden, kunt u een nieuw lid in DocBase inbrengen. Let erop dat u dan handmatig de gegevens van de voorkeurparochie (en eventueel locatie) invult.

Documentatie Van de volgende documenten is een bijgewerkte versie op de site www.rkk-online.nl geplaatst:

- FAQs DocBase (sectie Documenten)

- Conversietool bestanden (sectie Conversie)

Archief
Zoeken op tags
bottom of page