Einddatum beschikbaarheid Navision

June 26, 2019

Vanaf de start van het project Nieuwe Automatisering Parochies is aangegeven dat de einddatum voor de beschikbaarheid van Navision 30 juni 2019 zal zijn. Aankomende zondag is het 30 juni 2019 en dat betekent dat Navision per die datum in principe voor de parochieautomatisering niet meer beschikbaar is. Omdat de resterende conversies in de komende 2-3 weken uitgevoerd zullen worden, gaan we de accounts voor Navision gefaseerd op non-actief zetten en wel volgens het volgende schema:
 
Periode 1 t/m 15 juli:

De accounts van parochies die t/m april 2019 zijn geconverteerd en de accounts van parochies die Navision al langere tijd niet gebruiken
Periode 16 t/m 31 juli:

De accounts van parochies die in mei en juni 2019 zijn geconverteerd
Periode 31 juli t/m 15 augustus:

De accounts van de parochies die in juli 2019 worden geconverteerd
 
Met deze gefaseerde beëindiging zijn de accounts in Navision langer beschikbaar gebleven dan in eerste instantie was voorzien (de accounts zouden uiterlijk 2 weken na de conversie op non-actief worden gesteld volgens het oorspronkelijke plan). Verder uitstel van het op non-actief zetten is helaas niet mogelijk.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu