top of page

DocBase klaar voor conversie

In de afgelopen weken hebben er nog een aantal proefconversies van parochies plaatsgevonden. De uitkomsten van deze proefconversies was zodanig, dat DocBase nu volledig klaarstaat voor definitieve conversies.

In samenhang daarmee is ook de conversietool thans definitief. Onderstaand treft u de meest actuele versie van de conversietool aan. Ten opzichte van de eerdere versie zijn er twee wijzigingen.

Op de eerste plaats is er een werkblad toegevoegd met als omschrijving abonnementen. In dit werkblad kunt u met name de gegevens kwijt omtrent de betaalwijze van de kerkbijdrage, alsmede de informatie die Exact Online nodig heeft voor het kunnen aanmaken van nieuwe incasso's.

Op de tweede plaats is aan het einde van het werkblad ledenadministratie een kolom toegevoegd met als omschrijving "parochieblad" (ja/nee).

Aan onze kant staat nu iedereen er klaar voor, u ook?

Tags:

Archief
Zoeken op tags
bottom of page