top of page

Opleidingen thuis met uw eigen kopje koffie

In tegenstelling tot bij de introductie van Navision destijds, worden voor de nieuwe automatisering parochies geen aparte opleidingsdagen meer georganiseerd. Gebleken is dat het rendement van deze opleidingsdagen vaak beperkt was.

Het beste werkt een vorm van opleiding waarbij de tijd tussen opleiding en praktijk zo kort mogelijk is en waarbij de opleiding zich toespitst op dat onderwerp, waaraan u op dat moment behoefte heeft. Dit is de reden waarom we gekozen hebben voor een brede inzet van online trainingsmateriaal in de vorm van opleidingsfilmpjes, welke u via internet ter beschikking staan.

Van zowel DocBase als ook Exact-Online zijn online opleidingsmaterialen aanwezig in de vorm van allerlei filmpjes, die u kunt bekijken op het moment dat u dat het beste uitkomt onder het genot van uw eigen kopje koffie. De opleidingsmaterialen voor DocBase worden speciaal voor de RKK ontwikkeld door het bedrijf Edumundo.

U kunt de filmpjes zo vaak bekijken als u dat wilt, net zolang tot dat u de materie zoals die in het betreffende filmpje wordt behandeld beheerst.

Tijdens de introductiedagen wordt onder andere ingegaan op de vraag waar u de verschillende opleidingsmaterialen kunt vinden. Daarnaast wordt ingegaan op de organisatie van de helpdesk, maar daarover in een ander nieuwsbericht.

Archief
Zoeken op tags
bottom of page