top of page

Eerste introductiedag succesvol verlopen

Vandaag heeft in zalencentrum Engels te Rotterdam de eerste introductiedag plaatsgevonden van de nieuwe automatisering voor parochies. Een groep van ruim 275 vrijwilligers uit met name het bisdom Rotterdam heeft kennis kunnen nemen van de nieuwe oplossingen in DocBase en Exact Online. Daarnaast is onder andere aandacht besteed aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zijn de nieuwe opleidingsmaterialen gepresenteerd en is gekeken naar de nieuwe app mijnrkk.

Het doel van de introductiedagen is dat de aanwezigen de samenhang en mogelijkheden van de nieuwe automatisering leren kennen en na afloop van de dag weten waar ze de opleidingsmaterialen voor de diverse programma's kunnen vinden en daarmee aan de slag kunnen gaan om zo uiteindelijk op een succesvolle wijze te kunnen bijdragen aan de implementatie van de nieuwe automatisering binnen de parochies.

Al met al een vol dagprogramma, wat door de aanwezigen zeer positief is ontvangen. Wilt u zich nog aanmelden voor een introductiedag, kijk dan onder "activiteiten" voor een introductiedag bij u in de buurt.

 

Archief
Zoeken op tags
bottom of page