top of page

Opschonen ledenbestand in principe niet nodig

Is het nodig is om de ledenbestanden zoals die op dit moment worden bijgehouden in Navision, op te schonen alvorens een en ander wordt geconverteerd naar DocBase (bijvoorbeeld het handmatig verwijderen van vertrokken leden)? In principe wordt een dergelijke schoonmaakactie niet van u gevraagd. Door een schoonmaakactie zouden gegevens verloren kunnen gaan, die we als kerk graag behouden.

Het is niet zo dat wij uw bestand uit Navision straks zomaar converteren en u hetzelfde bestand terugkrijgt, maar dan in een ander pakket. Uitgaande van het Sila ledenbestand, worden de reeds daarin aanwezige ledengegevens aangevuld met uw parochiegegevens. Door u toegang te geven op basis van geografische- of voorkeursparochie, ziet u straks standaard enkel uw eigen leden en is zodoende uw bestand "automatisch" geschoond. Wel is het noodzakelijk dat op het moment van overgang alle sila-mutaties in uw ledenadministratie zijn verwerkt.

Archief
Zoeken op tags
bottom of page