Opleidingen

Na een intensieve periode van proefconversies zijn op dit moment de eerste 80 parochies geconverteerd naar DocBase. Daarnaast zijn al tegen de 300 parochies overgestapt naar Exact Online.
Zoals vaker aangegeven, wordt er voor de nieuwe automatisering niet voorzien in klassikale opleidingen zoals bij Navision wel het geval was.
Het opleidingsmateriaal bestaat deze keer uit instructiefilmpjes (ca. 50 stuks) over DocBase alsmede een uitgebreide on-line helpdesk (met instructiefilmpjes, FAQ's etc) binnen de Exact-omgeving.
De instructiefilmpjes voor DocBase  kunt u terugvinden in DocBase.

Nieuwe bijeenkomsten DocBase

19 Mar 2019

Velen van u zijn in de afgelopen maanden al geconverteerd van Navision naar DocBase, anderen zijn in de komende periode tot 1 juli aan de beurt.

De eer...

Presentaties voorlichtingsavonden

1 Oct 2018

Onderstaand treft u aan de presentaties van de voorlichtingsavonden zoals die in de afgelopen weken in Zwolle, Veldhoven en Rotterdam zijn gegeven. He...

Alle DocBase filmpjes online

30 Sep 2018

Alle opleidingsfilmpjes over DocBase, die tot op heden zijn gemaakt, zijn thans via Youtube af te spelen. U vindt de links naar de verschillende filmp...

1/7
Please reload

Laatste nieuws over Opleidingen

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu