Via het logo van DocBase komt u op de site van Acanthis voor verdere informatie.

DocBase is een Document Management Systeem dat is gemaakt door het bedrijf Acanthis, gevestigd te Hardinxveld-Giessendam. 

De combinatie van DocBase en Exact Online maakt het mogelijk om parochies een volledige nieuwe oplossing aan te bieden voor zowel de ledenadministratie, de kerkbijdrage-administratie, de begraafplaatsenadministratie als ook de financiële administratie.

Nieuwe functionaliteit:

DocBase biedt een uitgebreide mogelijkheid voor de opslag van documenten, e-mails etc bij leden en overige relaties. Ook het rechtstreeks aanmaken en opslaan van brieven behoort tot de mogelijkheden. 

Laatste nieuws over DocBase

Nieuwe bijeenkomsten DocBase

19 Mar 2019

Velen van u zijn in de afgelopen maanden al geconverteerd van Navision naar DocBase, anderen zijn in de komende periode tot 1 juli aan de beurt.

De eer...

Aanpassingen in DocBase aangebracht

31 Jan 2019

Op donderdag 31 januari, vroeg in de ochtend, is er een aanpassing in DocBase aangebracht. Daarmee moet voorkomen worden dat gebruikers het hangen van...

Geleidelijke afbouw helpdesk Navision

10 Jan 2019

Met het in gebruik nemen van Exact Online en DocBase hebben we in de loop van 2018 al een afname gezien in het aantal calls bij de helpdesk van Navisi...

1/8
Please reload

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu