Wijziging algemeen e-mail adres

November 28, 2018

In de afgelopen periode is gebleken dat de e-mailadressen die eindigen op @rkk-online.nl in de praktijk niet altijd goed werken. In sommige gevallen blijkt mail niet goed te zijn aangekomen. De oorzaak daarvan hebben we nog niet kunnen achterhalen. In verband daarmee willen wij u vragen om voor uw mail ter zake van de nieuwe automatisering (waaronder aanmeldingen voor de nieuwe automatisering, aanvragen van nieuwe gebruikers etc.) voortaan als e-mailadres te gebruiken l.remkes@ipal.nu.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu