Nieuw: conversietips op deze site

November 13, 2018

In de sectie “Conversie Tips” vind u inmiddels een 3 tal documenten ter ondersteuning van de migratie en voorbereidende activiteiten die alle parochies nu al kunnen starten. Deze voorbereidingen zijn noodzakelijk om de conversie van Navision naar DocBase soepel te laten verlopen.

 

Het document “Stappenplan conversie Navision naar DocBase en implementatie Exact Online” geeft een overzicht van de door zowel de parochies als IPAL te nemen stappen om tot een succesvolle afhandeling van de migratie te komen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu