Voorlichtingsbijeenkomst DocBase en Exact

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van een voorlichtings- en opleidingsbijeenkomst in het kader van de verdere introductie van DocBase en Exact-Online. Deze bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 18 september (Veldhoven, Koningshof), maandag 24 september (Rotterdam, zaal Engels) en dinsdag 25 september (Zwolle, hotel Mercure). Zowel in de middag (14.00 uur tot en met 16.30 uur) als op de avond (19.00 uur tot en met 21.30 uur) worden er parallel bijeenkomsten georganiseerd voor DocBase en Exact Online. Voor nadere informatie verwijs ik naar het onderdeel Activiteiten op deze site. Onder het onderdeel Documenten is een inschrijfformulier voor deze bijeenkomsten opgenomen.

Wij verwelkomen u graag!

Archief
Zoeken op tags

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu