Een verslag over de bijeenkomst in Breda

March 17, 2018

Zo’n 2.500 parochievrijwilligers worden deze weken door de economen van de bisdommen bijgepraat over de nieuwe parochieautomatisering. In het Bisdom Breda nemen bijna 200 mensen deel aan de informatiebijeenkomst op dinsdag 13 maart in Bovendonk. De economen van het bisdom Groningen-Leeuwarden en het bisdom ’s-Hertogenbosch coördineren het traject, dat zo’n tien maanden geleden startte. Ze praten parochiebestuurders en andere vrijwilligers bij over de stand van zaken. In de middag is er gelegenheid om in gesprek te gaan met leveranciers van het pakket.

 

Lees hier de rest van het verslag

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu