De start

December 13, 2017

Nu langzamerhand de puzzelstukjes steeds meer op zijn plaats vallen en de verschillende onderdelen van de nieuwe automatisering met elkaar gegevens uitwisselen, komt ook de feitelijke uitrol van het nieuwe systeem steeds dichterbij.

 

Belangrijke vragen rondom de feitelijke introductie zijn onder andere per wanneer zijn de oplossingen beschik-baar, kan eerder worden gestart met Exact Online om daarna later alsnog over te stappen naar DocBase of omgekeerd, op welke wijze wordt de conversie geregeld en wat kunt u als parochie doen als voorbereiding op de conversie?

Nadere info volgt.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

www.rkk-online.nl is een site van IPAL, de gezamenlijke automatiseringsorganisatie van de Rooms-Katholieke bisdommen in Nederland.

contact: IPAL, postbus 215, 6130 AE Sittard;

l.remkes@ipal.nu